AMA_Carin Stenbeck-06
AMA_Carin Stenbeck-06

Calender

mönster
Bebulah Leigh DJ pride 2024

28 Jun

Pride AW med Drag DJ

Helsingborg Pride invigs med ett hämningslöst frosseri i älskade favoriter, glitter och glamour när vi bjuder in till AFTER WORK på AMA Restaurant. DJ Bebulah spelar hit efter hit. Närvarar gör festivalens artister artisterna & arrangörer.

Så ta med dig kollegorna, gå liiiiite tidigare från kontoret och skåla in pridehelgen med oss!  Kl 16-19 Ingen bokning krävs, först till kvarn!

ii_lwhdt76j1

29 Jun

OYSTER SATURDAY'S utvalda lördagar

Starta helgen på bästa sätt med ett besök på AMA! En lördag i månaden dukar vi upp ostron med klassiska tillbehör i baren för endast 20 kr/st. Perfekt för att avnjuta tillsammans med något gott i glaset. Ta ett stopp på promenaden eller träffas och prata ev er lite innan föreställningen eller konserten. Välkommen till en smakrik och trevlig lördagkväll hos oss!

Datum: 29/6, 27/7, 24/8

ii_lwhdt76n2

Gästspel Erik Videgård

Gästspel Erik Videgård – Kommer snart

Vi är glada att återigen välkomna Erik Videgård till AMA Restaurant! Efter flera succéartade gästspel är en av Sveriges främsta experter på asiatisk mat tillbaka hos oss. Håll utkik – mer information kommer snart. Missa inte denna smakupplevelse!

ii_lwhdt76c0

Bao Bonanza varje torsdag

Varje torsdag har vi specialerbjudande på våra Bao buns! Fluffigt bröd, saftigt kött, krispiga grönsaker, och smakrika såser. Vi har vår klassiker på menyn samt en överasknings-bao varje torsdag. Varje tugga är en explosion av smaker och passar perfekt som sharing till AW'n likväl som middag!

Bao Buns i 2 varianter, mixa själv.
1st 69 SEK
2st 119 SEK
3st 159 SEK
Varmt välkomna! 

mönster
AMA Restaurant

Contact

Opening hours

  1. Mon - Thu
  2. Fri
  3. Sat
  4. Sun Closed